Понеділок, 13.05.2024, 03:56
Рудківська гімназія
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Крок за кроком (у рамках міжнародної співпраці та реалізації проекту « Польсько –український обмін молоді»).
10:36
Крок за кроком (у рамках міжнародної співпраці та реалізації проекту « Польсько –український обмін молоді»).

Знову для нас гостинно відкрила двері і свої душі братня Польща (у рамках міжнародної співпраці та реалізації проекту « Польсько –український обмін молоді»). В котрий раз вони запрошують нашу гімназійну делегацію для участі у просвітницьких, культурних і спортивних заходах. 
Відвідини тривали три дні. 
Перший день, під патронатом вуйта гміни Дембіца, у нас відбувся футбольний турнір на кубок вуйта гміни. Команда гімназії зайняла ІІІ місце. Гравці були нагородженні такими призами : медалями, грамотами та кубком. Кращим гравцем турніру був Цьолка Дмитро. 


Другий день нашого перебування в Польщі - це поїздка в Краків. На вершині пагорба Пустельник, оточеного лісом, знаходиться острівець справжнього тваринного світу – Краківській зоопарк. Ми мали можливість побувати на незайманому клаптику дикої природи , заселеної різноманітними рідкісними тваринами, екзотичними птахами.
Краків - місто мрій та надій, нових відчуттів та захоплень. Прогулюючись вулицями того казкового міста, чуєш, як лунає ніжна музика...А там — танцює молодь ,що додає романтичного настрою. Місто настільки живе, що це словами не передати. Як кажуть, "Краще раз побачити, ніж сто разів почути".
На третій день ми відвідали ярмарку Великодніх традиції у школі в Пащині. На цьому заході були презентовані Великодні страви і прикраси, які відвідувачі могли придбати . 
2 квітня весь католицький світ відзначав 12 річницю з дня смерті Папи Римського Івана Павла ІІ. Ця подія по-особливому дорога для поляків, оскільки Кароль Войтила (Іван Павло ІІ) народився і виріс у Польщі. Дану річницю вшанували на комплексі басейнів «Nemo» в Pustkowie-Osiedlu. Де відбувався заплив, у якому взяла участь наша делегація (вчителі та учні). Наша команда успішно виступила та була нагороджена медалями.
Також кожного дня після активно проведеного часу ми мали змогу набиратись сил в спортивно-оздоровчому комплексі «Nemo» гміни Дембіца. Дякуємо нашим друзям і чекаємо нових зустрічей!

Переглядів: 331 | Додав: Gymnazia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024