Неділя, 05.05.2024, 22:04
Рудківська гімназія
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 14 » Англомовний табір “Смайлик»
20:48
Англомовний табір “Смайлик»

4 червня у стінах Рудківської гімназії розпочав свою роботу англомовний табір “Смайлик». 29 гімназистів, а саме учні 5 та 6 класу отримали унікальну можливість вдосконалити рівень володіння англійською мовою, гарно відпочити і весело провести час. Сьогодні вивчення іноземної мови не може обмежуватись лише типовими уроками в класах,мова має стати не наукою, а цікавою частиною життя для дітей. Тому ретельно сплановане та цікаво організоване вивчення англійської на дозвіллі дає прекрасні результати. На святковій лінійці з нагоди відкриття начальник табору Антонюк І.І. ознайомила учнів з планом роботи табору  та провели бліц- анкетуванням «Мої очікування». Учні  у ігровій формі презентували себе, свої захоплення та плани на літо. Вихователі табору Ганкевич І.Л., Мойсеюк О.Є.,Черник М.М.,                                               Хміль О.Є., Горбачик Н.І., Оліярник Л.М., Іванишин Г.М. допомогли учням у роботі над над девізом ,назвою загону та піснею.

Заняття англійською мовою  проходять за матеріалами книжок «Oxford Heros», програма курсу яких в рівній мірі розвиває всі чотири мовні навички: читання, говоріння, письмо та аудіювання. Завдяки майстерному розміщенню матеріалу, яскравим ілюстраціям, різноманітним завданням діти високо мотивовані до вивчення англійської мови. Тексти для читання та аудіювання складені за темами, що цікавлять сучасних дітей, насичені доступною лексикою і проілюстровані. Кожен розділ пропонує учням 12 пісень та проектні роботи. Цікаві ігри за темами для відпрацювання матеріалу доступні на MultiROM, який доданий до кожного підручника.

Ганкевич І.Л. провела захоплюючу віртуальну подорож англомовними країнами: Великобританією та Північною Ірландією, США, Канадою, Австралією та Новою Зеландією, підчас якої учні ознайомилися зі способом життя та звичаями людей, що живуть у цих англомовних країнах. Учні дивилися мультфільми  англійською мовою, інсценували казки виготовили листівки для воїнів АТО. А 16.06 у таборі буде День України. В цей день учасники систематизують свої знання про Україну англійською мовою, а також відбудеться конкурс презентацій «Що я розповім іноземцю про Україну».

У роботі табору важливе місце займає не тільки англійська, але й активний відпочинок, адже спорт – це запорука здорового способу життя. Інструктори по спорту – Когут М.І.,Турчин М.М. організовують різноманітні цікаві ігри та змагання. Діти охоче відвідують англомовний табір “Смайлик»,а вдячні батьки радіють,що діти з користю проводять літні канікули.

 

 

Переглядів: 642 | Додав: Gymnazia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024