Неділя, 05.05.2024, 12:06
Рудківська гімназія
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Нам п’ятнадцять !
13:17
Нам п’ятнадцять !

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом Днем Знань. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки.
Чарівний годинник відлічує останні хвилини веселого лагідного літа. Ви чуєте його биття? Ми на порозі в захоплюючу Країну Знань нового навчального року!  Відкривається п’ятнадцята сторінка  життя для всієї Рудківської гімназії…

П'ятнадцять років – це багато чи ні?! Зроблено немало , а скільки потрібно ще зробити, виправити помилоки , скласти плани на майбутнє і реалізувати їх … Перше вересня 2015 запам’ятається піднесеним настроєм , теплою, навіть жаркою, погодою і радістю від зустрічі з однокласниками , вчителями , батьками. Адже сьогоднішнє свято – особливе, в нас день народження .

 Маленька дружня гімназійна родина приймає у свої обійми першокласників (31 учень), таких красивих, радісних і схвильованих. А ще урочистість відчувають наші одинадцятикласники, креативні, неповторно особливі.  На свято завітали голова міста Рудок – Тарас Курило, заступник голови Самбірської райдержадміністрації Леся Ленартович , отець Богдан. Кожен із виступаючих вітав із святом , бажав успіхів, процвітання , напруженої праці, знань, які будуть корисні для рідної України,  залишатися патріотами, пам’ятати  про Героїв Небесної сотні, воїнів АТО . Гості бажали всім учням здобувати міцні знання , наполегливо вчитися , одинадцятикласникам   знайти себе в професії , скласти успішно ЗНО, а п’ятикласникам - гідно поповнити «Золотий Фонд гімназії».

Леся Ігорівна  Ленартович прийшла на наше день народження з подарунками (сучасні видання творів Ліни Костенко, Левка Різника, навчальними картами України для Історії і географії). А одинадцятикласники з  п’ятикласниками  обмінялися подаруночками і під звуки гімну, з рукою на серці кожен мріяв про своє, але , напевне, одна мрія об’єднувала всіх: мріяв про мир і спокій на рідній землі, про яскраве сонце і голубе небо, щасливе дитинство і здорових батьків.

З днем народження,   рідна гімназіє! Довгих років життя тобі !

Хай летять над землею весни.

Хай гойдаються грони мрій.

Радію, пишаюсь: я - ровесник

Я ровесник, гімназіє твій.

Хочу жити для України,

Хочу просто пізнати світ .

І тобі, і мені гімназіє ,

Нам обом по п’ятнадцять літ .

 

 

Переглядів: 394 | Додав: Gymnazia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024