Вівторок, 07.05.2024, 18:16
Рудківська гімназія
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Не сиди на місці – подорожуй !
09:14
Не сиди на місці – подорожуй !

Світ навколо такий різноманітний і від того такий цікавий. Тому відкривати для себе все нові і нові місця – це маса задоволень і вражень! 
Упродовж 5днів гімназисти разом з учителями і батьками відкривали нові сторінки світу, подорожуючи Європою. Для нас цей тур по Європі видався одним з най-най…! Крім того, що у всіх містах ми були вперше. Розпочали ми свою дивовижну подорож у Німеччині, де нас привітно зустрів Берлін . Незабутні враження залишилися від пам΄яток історії та архітектури: Рейхстагу і Бранденбурзьких Воріт, Червоної Ратуші й телевежі - про які учні неодноразово чули на уроках німецької мови, а тепер побачили на власні очі. Тут є все, та найголовніше - невгамовна енергія сучасного міста, що передається всім, і кожному хочеться самому стати його частиною.


Місто-мрія Амстердам”- місто, яке здатне заворожити своїх гостей і в цьоми ми переконались самі! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснили подорож по лабіринтах вуличок, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Особливої атмосфери Амстердаму додають канали що перерізають місто, через які перекидаються вузенькі місточки. Незабутньою для нас була прогулянка на кораблику .З борту катера місто виглядає ще загадковіше. Забуваючи про справжнє, прислухуючись до звуків води, насолоджуючись тишиною ми зачаровано слухали історії міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в себе, скільки неймовірних історій і різних долей...Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! 
Одне із найгарніших міст Німеччини - місто Гамбург. Де ми познайомилися з основними пам’ятками – свідками історії міста від середньовіччя до наших днів, дізналися про багатьох легендарних особистостей, пов’язаних з Гамбургом. Побачивши незвичайні пам’ятники, зрозуміли, чому місто називають «Північною Венецією» і переконалися в тому, що тут живуть найщасливіші люди в Німеччині. Саме у Гамбургу є маленька «країна ліліпутів» - це Парк мініатюр . Де глибоку занурившись ти попадаєш у країну чудес , яка створена людськими руками.
Подорожі навчають більше, ніж будь-що інше. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома .Не сиди на місці – подорожуй ! Життя варте того, щоб жити!

Переглядів: 384 | Додав: Gymnazia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода
Новини
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024